Cartofi la cuptor

Ingrediente: 1 ,5 kg cartofi albi, bine spalati, necuratati de coaja si taiati bucati, 100 ml ulei de masline, 2 foi dafin, 1 lingurita cimbru si oregano, zeama de la 1 lamaie.

Incalzeste cuptorul. Fierbe cartofii in apa cu sare 10 minute, apoi scurge-i si agita strecuratoarea, pentru ca marginile bucatilor sa se zdrobeasca. Lasa-i pe foc 10 minute, sa se usuce.

Pune uleiul in tava de copt si incinge-l pe foc. Pune cartofii in tava si amesteca pentru a se unge uniform. Presara sare grunjoasa, dafinul, condimentele si da la cuptor 50 de minute, intorcand din cand in cand, pana se rumenesc. Serveste-i stropiti cu zeama de lamaie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s