Salată de cartofi cu ton

Ingrediente: 800 g cartofi noi, 300 g maioneză, sare, piper, 1 conservă ton în ulei, 1-2 legaturi pătrunjel, 1 ceapă roşie, 200 g măsline.

Se spală cartofii şi se pun la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, se scot din apă şi se lasă să se răcească.  Se scoate tonul din conservă şi se scurge de ulei. Pătrunjelul se toacă, iar ceapa se taie solzişori şi se amestecă cu sare şi lămâie.

Cartofii se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se amestecă cu ceapa, măslinele, tonul, pătrunjelul şi maioneza.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s