Spaghetti cu legume

Ingrediente: 250 gr spaghetti, 2 catei usturoi, 1 ceapa medie, 200 gr ciuperci, 1 morcov mare, 350 gr varza, 1/2 lingurita ghimbir praf, 1/4 lingurita fulgi de chilli, 8 linguri sos soia, 2 lingurite ulei susan, 3 linguri ulei masline, sare.

Fierbeti spaghetti dupa instructiunile de pe pachet.
Taieti varza fideluta, ceapa si usturoiul felii subtirele, iar morcovul fasii lungi, folosind curatatorul de legume. Ciupercile le taiati  felii mari, fiindca scad mult la gatit.

Intr-un wok sau tigaie adanca incingeti 2 linguri, adaugati usturoiul si chilli si caliti 1 minut. Adaugati apoi ceapa si mai lasati 1 minut la calit.

Puneti restul legumelor, condimentati cu sare si ghimbir si caliti 6 minute la foc mare amestecand continuu. Nu lasati mai mult legumele, chiar daca vi se pare timpul prea scurt, ele trebuie sa ramana crocante. Mai ales varza daca o lasati mult se va inmuia prea tare, ea trebuie sa ramana verde, sa nu-si piarda culoarea. Cand sunt gata scoateti-le din wok.

Adaugati in wok restul de ulei masline si adugati spaghetti  si 4 linguri sos de soia. Prajiti 2 minute. Puneti legumele inapoi in wok peste taitei, adaugati inca 4 linguri sos de soia si mai lasati 1 minut la foc mare, amestecand continuu. Potriviti de sare si chili. Turnati uleiul de susan, amestecati bine, luati de pe foc si serviti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s