Peste pane la cuptor

Ingrediente:  1 kg file de peşte, 50 g lamâie, 2 ouă, 10 g făină, 50 ml ulei, sare şi piper.

Peştele se presară cu sare şi piper, cu zeamă de lămâie şi se lasă la rece o oră. Se scoate, se trece prin făină şi ou bătut, se aşează într-o tavă unsă cu ulei şi se dă la cuptorul foarte bine încins. Se serveşte cu rondele de lămâie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s