Cotlete de porc cu suc de portocale

Ingrediente: 1/4 ceaşcă oţet de mere, 1 lingură sos de soia, 1/2 ceaşcă suc de portocale, 1/2 ceapă tocată mărunt, 1 linguriţă rozmarin uscat, 1 linguriţă salvie, 2 linguriţe sare, 1 căţel de usturoi zdrobit, 1/2 ceaşcă sos pentru grătar, 4 cotlete de porc.

Amestecă într-un vas oţetul, sosul de soia, sucul de portocale, ceapa, rozmarinul, salvia, sarea, usturoiul şi sosul pentru grătar. Pune carnea într-o pungă de plastic, adaugă sosul obţinut şi sigilează. Lasă la frigider 6-8 ore. Scoate sosul din pungă şi pune-l într-un vas la foc pentru câteva minute. Pune cotletele pe grătar, timp de 6-8 minute. În ultimele minute, unge carnea cu sosul obţinut.

Serveşte cu fasole verde fiartă la aburi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s