Banana Bread

Ingrediente: 3 banane, 2 căni de făină, un praf de sare, 1 linguriţă praf de copt, 3/4 cană de zahăr, 2 linguri de ulei.

Încinge cuptorul şi unge o tava de cozonac cu o peliculă subţire de ulei. Într-un castron, pasează cele 3 banane până când nu se mai cunosc bucăţile de fruct. Adaugă uleiul şi amestecă bine.  Adaugă în continuare praful de copt, sarea şi făina, şi amestecă totul bine până la omogenizare.

Pune aluatul în tava unsă şi dă la cuptor timp de 40 de minute, până când devine aurie deasupra şi o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, fără urme de aluat pe ea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s