Ruladă de ciuperci cu măsline

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 200 g margarină, 200 g pesmet, 2 legături ceapă verde, o legătură mărar, o legătură pătrunjel, 200 g măsline fără sâmburi, sare, piper, 3-4 linguri ulei de măsline.

Se curăţă ciupercile de pieliţe şi se trec prin câteva jeturi de apă. După ce s-au scurs, se taie mărunt, împreună cu ceapa, şi se călesc în uleiul de măsline. După  ce s-au călit, se amestecă cu verdeaţa tocată mărunt, cu pesmetul şi cu margarina şi se condimentează cu sare şi piper, după gust.

Jumătate din compoziţie se toarnă în tava tapetată cu hârtie pentru copt, se adaugă măslinele, se acoperă cu restul compoziţiei  şi se pune  în cuptorul încălzit în prealabil. Se lasă în cuptor aproximativ 60 de minute, iar după ce s-a copt, se dă la rece.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s