Cartofi glazurati cu mustar

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 lg ulei de masline, 3 lg mustar clasic, 3 catei de usturoi, pisati, 1 lg oregano uscat, sare, piper.

Se incinge cuptorul la 170 grade. Se prepara sosul din usturoi, sare, piper, oregano, ulei si mustar.

Cartofii se curata, se spala si se taie in jumatati sau in sferturi.Se amesteca sosul cu cartofii.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor 35-40 minute.  Se servesc fierbinti, alaturi de salate mari de legume.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s