Cartofi copti in coaja la cuptor

Ingrediente: 5 cartofi medii pentru copt, o lingura de unt, o lingura de marar tocat, 5 linguri de cascaval ras, sare, piper.

Punem cartofii la copt intr-o tava cu putina apa (dupa ce i-am spalat bine), timp de o ora, o ora si un sfert la 180 de grade. Ii scoatem din cuptor, le taiem capacelele, pe lung. Ii scobim cu o lingurita si punem miezul deoparte. Cojitele le mai dam la cuptor inca 20 de minute, timp in care ne apucam de umplutura.

Amestecam miezul cartofilor cu untul, mararul, sare, piper si 2 linguri de cascaval ras. Scoatem cojitele din cuptor, le umplem cu compozitia astfel preparata. Presaram cascaval ras pe deasupra fiecarui cartof si ii mai dam 15 minute la cuptor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s